Projecte

Mestresclass és una plataforma on es generen i publiquen vídeos per a usos educatius, autoeditats pel professorat català que vol compartir els seus propis formats audiovisuals mitjançant un entorn de col·laboració, cooperació i cocreació entre iguals.

Aquest coneixement compartit té dues vessants principals:

– el know how (saber com), és a dir, aquelles pràctiques docents de referència, enregistrades en vídeo, que mostren metodologies i tècniques didàctiques útils i innovadores.

– els continguts, en format vídeo, que els mestres saben explicar millor que cap llibre de text o pàgina web existent a internet. Especialment aquells que són relatius al nostre país, la nostra llengua i cultura.

Si ets un docent que sap explicar molt bé un tema o que està orgullós d’una bona pràctica docent que ha desenvolupat sol o amb companys, pots compartir el teu coneixement amb un vídeo i arribar a estudiants de tot l’àmbit lingüístic català, a altres companys professors de tots els nivells educatius i a totes les persones interessades en la formació al llarg de la vida.

ara

La Universitat Oberta de Catalunya en dóna el suport docent i tècnic per a l’edició audiovisual; l’ARA en garanteix la visibilitat i la disseminació a internet. Si voleu més informació, escriviu-nos a mestresclass arrova uoc.edu.

Veure presentació a la pàgina de Prezi

Tots els continguts editats dins el projecte Mestresclass, si no s’indica una altra cosa, es publiquen sota una llicència Creative Commons:


Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada