Bones pràctiques

Joves pel barri


29.01.2013

Joves pel barri… és el nom del nostre projecte i alhora un desig i una esperança.

El barri de la Florida està ple de persones….persones que treballen, estudien, caminen, somriuen, canten, parlen…. i també està ple de moltes necessitats…. per reduir algunes d’aquestes és el motiu pel qual, entitats com la nostra, estem treballant des de fa anys en el barri… però sempre es necessiten més mans!

Creiem que la millor resposta a les necessitats del nostre barri la poden donar els nostres joves. Els joves són el nostre repte, no volem que siguin solament el futur….volem també que siguin el present …..un present que lluita per un món millor, més just, més igualitari i més solidari.

És un projecte educatiu amb una clara utilitat social: a través de la formació i l’experiència directa, els joves del barri adquireixen eines que els faciliten la participació i la possibilitat d’incidir a l’entorn i així per contribuir a millorar-lo.

En el nostre projecte els estudiants es formen en qüestions de voluntariat i educació en el lleure per proporcionar un suport real i útil als monitors de l’esplai, i alhora, apropar els joves a la realitat del procés d’integració dels infants nouvinguts.

La part curricular d’aquest projecte forma part de l’assignatura d’Estada a l’Empresa, i és una matèria optativa del Batxillerat, i en el nostre institut s’imparteix al primer curs.

  • Tweet This!Twitter
  • FacebookFacebook
  • Google +
  • Add to Delicious!Del.icio.us
  • Subscribe by RSSRSS

0 comentaris

Pots deixar el primer comentari.

Deixa un comentari